

5 stuks
per pak.

Bak deze in
ca. 3 min.
Na Ontdooien,
niet Opnieuw Invriezen.
Mini Lahmacun
Lahmacun staat in ons land bekend onder de naam Turkse pizza. Deze snack is een Midden-Oosterse allemansvriend en bestaat uit een dunne ovale deegbodem belegd met een pittige lams- of rundergehaktmix. Je kunt dit gerecht heerlijk eten met een klein beetje citroensap, maar ook met een frisse salade en knoflooksaus. Je kunt deze lekkernij perfect serveren op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, bedrijfsborrel of een andere gelegenheid. Uiteraard kun je het ook heel goed als avondeten eten.
Bewaaradvies
Koelkast: (max. 7 °C) ten minste houdbaar tot 4 dagen.
Invriezen: (-18 °C) zie elders op de verpakking.
Ingrediënten:

01
Tarwebloem, water, gehakt (gehakt, glucosestroop zuurteregelaar (E262, E331), antioxidant (E300), bietenpoeder, aroma’s.), ui, paprikapuree (pikante rode peper, zout, paprika, gepelde tomaten (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar (E330)) koolzaadolie, peterselie, zout, paprika, zwarte peper, knoflookpoeder, komijn.
Bereidingswijze

02
Plaats de Lahmacun in een voorverwarmde oven 180 °C / 220 °C en bak deze in ca. 3 min. gaar.
Invriezen Lahmacun

03
Bij een temperatuur van -18°C zijn de producten ten minste houdbaar tot 6 maanden na productiedatum. Na het ontdooien kunnen de producten maximaal 4 dagen gekoeld worden bewaard, bij een temperatuur van maximaal 7°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bakkerij Dalyan
Adres: Het Poolman 29, Enschede
Telefoon: +31 53 211 1056
E-mail: info@bakkerijdalyan.nl
