Diepvries Baklava

Diepvries Baklava Bakkerij Dalyan
Clock food

5 Kg

per doos

Clock

Voorverwarmen

ca. 15 min.

Na Ontdooien,

niet opnieuw invriezen.

Diepvries Baklava

Baklava bestaat uit veel laagjes filodeeg die zijn gevuld met stukjes noot. Als noten worden voornamelijk pistachenoten en walnoten gebruikt, maar ook het gebruik van amandel komt voor. Verder kan het op smaak worden gebracht met rozenwater, oranjebloesem, kaneel, kardemom, kruidnagel, vanille, citroenrasp of sinaasappelrasp. Na het bakken wordt het geheel gedrenkt met een zoete siroop gemaakt van suiker of honing. Door de grote hoeveelheid suiker en vet, is het een machtig gerecht en wordt het in kleine stukken gesneden.

Bewaaradvies

Koelkast: (max. 7 °C) ten minste houdbaar tot 5 dagen.

Invriezen: (-18 °C) zie elders op de verpakking.

Natuurlijke Ingrediënten:​​

Diepvries Baklava Bakkerij Dalyan

01

Onze baklava wordt gemaakt met verse ingrediënten, geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleuren, kunstmatige smaakstoffen en GMO's. Voor een verbeterde smaak, versheid en knijperigheid, Bakkerij Dalyan presenteert u een fijne selectie van hoge kwaliteit Oosterse en traditionele desserts.

Ervaar de heerlijke smaak

Diepvries Baklava Bakkerij Dalyan

02

Ontdek de originele, verrukkelijke en pure smaak Baklava van Dalyan Bakkerij.

Hoe bewaar je Baklava?

Diepvries Baklava Bakkerij Dalyan

03

Je kunt baklava in een goed afgesloten bak ongeveer een week bewaren op kamertemperatuur. Door de suikersiroop wordt het gebak niet droog, en de suiker helpt om het langer goed te houden. In de vriezer is baklava maximaal 3 maanden houdbaar.

Bakkerij Dalyan

Adres: Het Poolman 29, Enschede
Telefoon: +31 53 211 1056
E-mail: info@bakkerijdalyan.nl
Logo Bakkerij Dalyan

Uw Specialist
in Lahmacun

Overige Producten

Diepvries Baklava